Handla möbler online

När man är en mamma till barn som är mindre, så hinner man inte med att åka iväg att handla, och även om man hinner så är det ofta inte jättelätt att få kolla på saker och ting i lugn och ro. Då är det smart att använda sig av sin dator, och handla det man vill ha online. Hos oss är det nu dags att köpa lite nya möbler. Vi försöker sakta men säkert göra om här hemma. Har hittat en bra webbaffär på nätet, Wegot.se, som erbjuder ett stort utbud av både möbler och inredning. Det bästa är att jag kan sitta hemma och ta en kopp kaffe, medan lillan leker på golvet och beställa det jag vill ha. Köper man möbler hos Wegot så får man;

  • Snabba leveranser
  • Frakttak
  • Öppet köp 14 dagar
  • 0 kronor i fakturaavgift

Leveranserna tar mellan 1-4 dagar, så det går ju snabbt att få hem dem. Affären ligger i Malmö, så om man vill går det att åka dit med. Men jag föredrar som sagt att handla mina möbler på nätet. Man har ju ändå 14 dagars ångerrätt, så det funkar ju hur bra som helst.

Dags att göra om köket

Det är köket här som står på tur att få nya möbler. Jag har bland annat kikat på nya matstolar samt ett matbord hos WeGot. Jag vill ha ett matbord som är stort så att hela familjen får plats, samt att det finns plats när vänner och släkt kommer hem på besök.

9 Jan 2016