Ibland måste det gå snabbt att laga mat

När man har ett jobb så väl som familj så är det ibland lite många bollar i luften. Att komma hem från jobbet, barnen kommer hem från skolan och alla är jättehungriga, då har det hänt att vi kört snabbmakaroner och falukorv med mera. Dock vet jag ju att det är inte så bra detta med halvfabrikat. Jag föredrar ju ren lagad mat, men ibland har nöden inte haft någon lag. Nu har jag dock fått ett tips från en annan mamma. Det är att jämföra på matkasseguide.se och beställa en sån matkasse. Det finns tydligen flera olika matkassar att välja mellan. 

En matkasse för barnfamiljer

Jag kollade in matkasseguide.se och hittade en barnkasse, eller familjekasse eller vad det hette. I den kassen kommer det recept på middagar som även barn älskar. Sen ska de dessutom vara lättlagade och gå snabbt. Grejen med en sån här matkasse är att man får hem dem till dörren. I där finns det råvaror och det finns recept. Supersmidigt. Jag har nu bokat så att den första kassen kommer nästa vecka.

Ska bli spännande att testa

Jag ser fram emot att få testa denna matkasse, eftersom jag hört andra vara nöjda med dem. Det kanske även kan få oss att sluta äta halvbra mat och bara kunna laga mat med bra råvaror och det alla dagar i veckan, inte bara på helgen då man har extra tid. Så ja det ska bli kul att testa nästa vecka!

28 Mar 2019