Snygga kläder även när man ammar

Jag tycker det är bra att fler företag satsa på att göra bra mammakläder och amningskläder. Även om man ammar, så vill man ju vara snyggt klädd. Förr var det svårt, hade man en snygg klänning ja då var det krångligt att få ner den och amma utan att visa allt för mycket. Idag finns det trendiga amningskläder från Love Milk som man kan ha på sig. Hos dem finns det även snygga mammakläder.

Kunna klä sig som man vill

Är man gravid eller precis har fått barn, så vill man ju ofta gå klädd i bekväma kläder, men utan att se ut som hej kom och hjälp mig. Att gå i mysbyxor funkar väl hemma, men ska man bege sig ut, så vill man kunna klä sig snyggt och trendigt ändå. Det är därför jag skriver om Love Milk, för i deras kollektion finns det en massa snygga kläder, för vardag och fest, och för er som är gravida eller för er som ammar.

Rätten att amma

Amning i sig har ju länge varit en stor fråga och en tudelare hos många. En del säger att man inte ska göra det offentligt, andra säger att det har man visst rätt till. Jag är av den åsikten att amning är en naturlig sak, men att man kanske inte behöver sitta med båda brösten framme. Men med trendiga amningskläder från Love Milk behöver man inte det, utan det döljs på ett bra sätt. 

25 Jan 2019