Tjäna pengar till ditt lag

Jag har en tös, som spelar fotboll och det är ofta så att de gör en massa olika saker för att tjäna pengar till laget. Det finns en hel del för både lag och även skolklasser och föreningar att göra för att tjäna extra pengar. Ett fotbollslag, så som min dotter med i, behöver pengar till allt från träningsläger till utrustning med mera. Istället för att låta föräldrar stå för den summan, eller ha höga medlemsavgifter, så kan man alltså se till att tjäna pengar till laget. Ett sätt att tjäna pengar är att sälja ewear. Genom att sälja ewear, som är ett sortiment av produkter med kläder avsett för idrott och fritid så tjänar man snabbt ihop pengar till laget.

Produkter som säljs

Man säljer ewear i två olika paket. Dessa kostar 160 kronor eller 300 kronor. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till ert lag/skolklass och paketet för 160 kronor ger er 50 kronor per sålt sådant. Att sälja ewear:

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Börja tjäna pengar till laget idag!

Se till att ni utser en teamledare för ert lag som är den som ansvarar för försäljningen. Denna person sköter sedan kommunikationen med ewear. Ni i ert lag, får som min dotters lag, hem provexemplar av kläderna, som ni kan visa era kunder. Gå sedan runt hos grannar och vänner och sälj!

2 Nov 2015