Upplev Argentina med Inca Tours

Att resa till Argentina är en dröm för många, detta mytomspunna land med så mycket att erbjuda! Inca Tours skräddarsyr resor till Argentina sedan decennier tillbaka och erbjuder de allra bästa upplevelserna i detta vibranta land.

Huvudstaden i Argentina är Buenos Aires - spanska för bra luft - här bor cirka 12 miljoner människor, om man räknar alla förorter. Bland Argentinas kulinariska upplevelser är biff och vin saker man inte får missa. Tango, fotboll och spännande natur är andra saker som kanske lockar dig hit?

Inca Tours

Du som vill resa till Argentina, uppleva Buenos Aires alla fantastiska vinklar och vrår och kanske göra utflykter som vanliga resebyråer inte ens känner till, då väljer du att resa med Inca Tours. Ingen kan Argentina och Buenos Aires så bra som vi.

Buenos Aires

Det finna många olika stadsdelar i Buenos Aires, alla med sin unika karaktär. Läs denna inspirerande artikel om vibranta Buenos Aires, ur DN.

I artikeln berättas det om hur Buenos Aires är en av världens mest kompletta städer med influenser från en mängd olika kulturer. De olika stadsdelarna kompletterar varandra och erbjuder något för alla.

Att göra i Argentina

Med Inca Tours kan du följa med på gruppresor, rundresor, kryssningar och skräddarsydda resor. Man reser inte bara till Argentina utan till en mängd destinationer i Sydamerika. Alla som arbetar på Inca Tours har personlig erfarenhet av de destinationer och resor som erbjuds, här får man följa med på högkvalitativa upplevelser till denna mycket spännande del av världen.

Det finns så mycket att se och uppleva i Argentina att det är lätt att känna sig handfallen. Bland Inca Tours paketresor finns bland annat följande paket att välja bland:

  • Hola Argentina - ett startpaket
  • Argentina runt - alla höjdpunkter samlade i en resa
  • Patagonien - för naturälskaren
  • Mendoza - för den som gillar vin
  • Salta - för den som vill vandra i storslagna miljöer
  • Ushuaia - en av världens sydligaste punkter
  • Estancia på Pampas - upplev argentinskt lantliv
19 Jun 2015